سرویس: اخبار شهرضا ۱۷:۰۷ - سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵

رئیس دامپزشکی شهرضا خواستار شد؛

لزوم صنعتی شدن کشتارگاه دام شهرضا / افزایش ۱۰۰ درصدی کشتار دام نسبت به سال ۹۰ در کشتارگاه شهرضا

رئیس اداره دامپزشکی شهرضا گفت: باید کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان شهرضا به کشتارگاه صنعتی تبدیل شود.

به گزارش شهرضانیوز، حمیدرضا امیری عصر امروز در جلسه شورای اسلامی شهرستان که با هدف سلامتی گوشت شهرستان و بهداشت کشتارگاه برگزار شد، اظهار کرد: باید کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان شهرضا به کشتارگاه صنعتی تبدیل شود.
وی افزود: در بحث صنعتی کردن کشتارگاه نیاز به سخت‌افزار و نرم‌افزارهایی داریم که متأسفانه در بخش نرم‌افزار هیچ اقدامی نشده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا گفت: یکی از ملزومات بسته‌بندی گوشت، عدم کشتار دام بر روی زمین است، اگر گوشت بر روی خط کشتار شود آلودگی آن کمتر و مدت ماندگاری آن حتی تا یکسال می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه در وضعیت کوره لاشه‌سوز در کشتارگاه اقدامی نشده است، افزود: سالن کشتار تمیز و کثیف باید از همه جداسازی شود.
امیری بیان کرد: اتاق پیش سرد کشتارگاه در سال گذشته راه‌اندازی شد اما تاکنون از آن استفاده‌ای نشده است و ضرورت دارد برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشت تا ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد بماند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در کشتارگاه شهرضا، اظهار کرد: محوطه‌سازی، دیوارکشی و حصارکشی، نصب دوربین و اصلاح محل نگهداری دام انجام شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا با اشاره به واگذاری کشتارگاه دام شهرضا به بخش خصوصی، گفت: واگذاری کشتارگاه از سوی شهرداری به بخش خصوصی اقدام مناسبی است اما باید دقیق و با مطالعه باشد تا برای جمعیت ۱۵۰ هزار نفری شهرستان مشکلات بهداشتی به وجود نیاید.
وی با تأکید بر اینکه شخص پیمانکار باید موظف به رعایت اقدامات بهداشتی باشد، افزود: شخص پیمانکار باید ضوابط اولیه را رعایت کند و وسایل و تجهیزات اولیه را از نظر اداره دامپزشکی دارا باشد.
امیری با اشاره به نصب لیبل بر روی گوشت ذبح شده، گفت: شهرستان شهرضا در استان جزو نخستین شهرستان‌هایی بود که برچسب بهداشتی بودن را بر روی گوشت نصب کرد.
وی با بیان اینکه از سال ۹۰ تاکنون آمار کشتار دام در کشتارگاه صددرصد افزایش پیدا کرده است، افزود: چون اتاق پیش سرد هنوز در کشتارگاه راه‌اندازی نشده است حق کشتار برای دیگر شهرستان‌ها مجاور را نداریم.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا با اشاره به لزوم رفع مشکل فاضلاب کشتارگاه، بیان کرد: وضعیت تجهزات کشتارگاه باید صنعتی شود و خط ریلی کشتار دام برای صنایع بسته‌بندی گوشت ایجاد شود.
وی با بیان اینکه شخصی که کشتارگاه را اجاره می‌کند باید توانایی انجام این کار را داشته باشد، تصریح کرد: از سال ۹۰ تاکنون معایب کشتارگاه احصا شد و تاکنون تعدادی از آنها برطرف شده و بعضی مشکلات هنوز باقی مانده است.
امیری افزود: دید استانی و کشوری به کشتارگاه شهرضا است و باید این کشتارگاه جوابگوی شهرهای همجوار باشد.

همچنین بخوانید:

پاسخ دهید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.

سوال امنیتی: