در این رابطه متاسفانه به نوعی موارد سیاسی هم به مسئله پزشکی و سلامت عمومی در هم آمیخته است. خصوصا در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم که نامزدهای انتخاباتی هم از همین موضوع برای تبلیغات خود استفاده می کردند. از جمله «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا سعی کرد از ساخت واکسن به عنوان یک امتیاز انتخاباتی استفاده کند. از همین روست که برای رسیدن به حصول نتیجه در آمریکا راه های ساده تری خصوصا دستکاری ژنتیکی جهت ساخت واکسن در پیش گرفته شد.
متاسفانه این سیاسی کاری در کشورمان هم دیده می شود و برخی ازگروه های سیاسی واکسن آمریکایی و اروپایی را بهتر از انواع دیگر آن که توسط کشورهای دیگر تولید شده است، معرفی می کنند. این درحالی است که کسانی چون «مصطفی معین» که فعالیت های سیاسی تا حد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری داشته مسئولان دولتی را از خرید واکسن آمریکایی برحذر می دارد.
وی در رابطه با خرید واکسن آمریکایی تاکید می کند:« بهنظر میرسد دولتمردان ایران باید حساسیت و احساس مسئولیت بیشتری نسبت به تامین حقوق شهروندی ایرانیان بویژه “حق سلامت” از خود نشان دهند و در اسرع وقت نسبت به خرید واکسن استاندارد (و نه لزوما از نوع آمریکایی!) اقدام کنند و صادقانه وشفاف اولویت دریافت واکسن توسط شهروندان را از نظر نیاز و آسیبپذیری آنان اعلام کنند!»