خبر|اصفهانی ها برای فرزندانشان در سال ۹۸ بیشتر چه اسم هایی انتخاب کردند؟
شهرضانیوز-مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان گفت: در سال گذشته ۶۱ هزار و ۲۱ مورد ولادت در استان اصفهان ثبت شد که از این تعداد تولد ۳۱ هزار و ۲۷۱ پسر و ۲۹ هزار و ۷۵۰ دختر بوده اند؛ در سال ۹۸ اسم های امیرعلی، علی و امیر حسین در بین پسرها و فاطمه، زهرا و حلما در بین دخترها بیشترین فراوانی را داشته است.
حسین غفرانی در گفت و گو با خبرنگار شهرضانیوز به نقل از صاحب نیوز اظهار کرد: در سال گذشته ۶۱ هزار و ۲۱ مورد ولادت در استان اصفهان ثبت شد که نسبت به سال ۹۷ با کاهش ۱۶٫۵ درصدی رو به رو بوده است.
مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان تصریح کرد: از این تعداد تولد ۳۱ هزار و ۲۷۱ پسر و ۲۹ هزار و ۷۵۰ دختر بوده اند.
وی افزود: در سال ۹۸ اسم های امیرعلی، علی و امیر حسین در بین پسرها و فاطمه، زهرا و حلما در بین دخترها بیشترین فراوانی را داشته است.
انتهای پیام/
پاسخی بگذارید